top of page

24 Saatte İş ekibinden, Büşra



Selam,

Ben Büşra. 24 Saatte İş’te operasyon ekibindenim. Size kısaca kendimden bahsetmek istiyorum 🙂

Üniversite 2. Sınıftayken atıldım iş hayatına. Kozmetiğin büyülü dünyasında bulmuştum kendimi. Birkaç pozisyon deneyimleme şansım oldu ama en keyif aldığım inandığım, sevdiğim, kullandığım her şeyi başkasına anlatmaktı. Şundan emindim artık satış ve pazarlama alanında ilerleyeceğim. Sonrasında farklı bir sektördeki kurumsal bir şirkette işe başladım. 2 yıl kadar orda çalışıyordum ki şirketim daha pandeminin başladığı gün ülkemizden çekilme ve sonrasında distribütöre devretme kararı aldı. Bu pandemi sürecinin ilk işsizleri bizlerdik.


Benim de 24 Saatle İş ile tanışmamda böyle başladı. Tüm dünya kocaman bir belirsizlikteyken, hiç kimse ne olacağını bilmiyorken, belki de uzun yıllardan sonra ilk kez işsiz kalmamın şoku ile ne yapacağımı düşünüyordum. Yaklaşık 1 ay sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile indirdim uygulamayı. Pek inanmadım iş bulabileceğime hatta uygulamaya kaydolurken tam olarak şöyle dedim; ‘Görülmemiş 24 saatte iş’ ama hayırlısı! Tam 3 gün sonra başka bir kurumsal şirkette işe başlıyordum.


Hayatımda yer edineceğini o an hissetmiştim 24 Saatte İş’in. Hayatıma dokunmuştu, o zamanki şartlar da benim gözümde imkansızı başarmıştık. Benim için para kazanmanın amaç değil sadece araç olduğuna karar verdiğim günden itibaren uygulamadan sürekli ilanları inceledim. Kurumsal hayattan çok bunalmıştım. Amacım daha sakin daha az stresli ve az yorulacağım bir iş bulmaktı. 24 Saatte İş ilanını gördüm başvurdum. Sonrası malum iş alındım:) Aradığın işi buldun mu diye soranları duyuyor gibiyim!


Evet buldum. Sahiplendiğim kadar ait, verdiğim değer kadar kıymetliyim sonunda. İşin mutfağına girince gördüm ki 24 Saatte İş gücünü çeşitli hikayelerdeki çalışanlarından alan kökleri dostluğa dayanan kurumsal bir yapı olması nedeni ile sıcaklığını kaybetmeden profesyonelleşmiş bir kültüre sahip.


Bu sıcaklık kendimizi ait hissetmemize ve gerçek potansiyelimizi ortaya çıkartmamıza katkıda bulunuyor. En ufak başarımızın bile takdir edildiği ortam ise değerli hissettiriyor.


Böylece 24 Saatte İş ‘in devamlı gelişen yapısıyla bütünleşerek kendimi ilk günden beri ait hissettiğim şirketimizin şimdi ve gelecekteki başarılarına katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum.

Sevgiler, Büşra

2 views0 comments
bottom of page