top of page

Evin İş Yerine Neden Yakın Olmalı?



Yaşadığımız bu pandemi sürecinde hepimiz evden çalışmayı deneyimledik. Kimimiz sevdik, kimimiz depresyona girdik. Fakat “eski normalimize” baktığımızda gördüğümüz ortak bir nokta var; kaybettiğimiz vakit.


Özellikle İstanbul gibi kaosun hakim olduğu büyük şehirlerde hepimizin ortak derdi aynı;

TRAFİK!


Yoğun bir iş günün ardından çekilemeyecek bir şey, o trafik! Evin ile çalıştığın yer uzaksa yorgunluğunun kat ve kat artar ve boşa geçen zamana üzülürsün.1-2 saat metro, metrobüs derken fiziksel ve ruhsal anlamda yorulursun. Aynı zamanda yola giden para senin bütçeni zorlar. Kısaca uzak bir yerde çalışmak büyük zorluk. Tam da bu sebepten, evine yakın yerde çalışmalısın! 24 Saatte İş uygulaması ile sana bu konuda yardım edebiliriz.


Evine yakın yerde çalışınca hayatında neler değişecek?



1. Trafik gibi bir derdin olmadığı için daha mutlu olacaksın! Trafikte vakit harcamak yerine ailenle, arkadaşlarınla vakit geçirebileceksin.


2. Daha kaliteli zaman ve senin için değerli insanlarla vakit geçirmek seni mutlu edecek.


3. İşe gitmek için erkenden uyanıp yola koyulmana ve erken uyumana gerek kalmayacak.




Yolda trafikte geçireceğin vakti uyuyarak geçirebilirsin. Bu da senin daha zinde uyanmana ve günün daha güzel geçmesine yol açacak!


4. Yol paran cebinde kalacak. Böylece daha ekonomik olur hatta iş yerin evine çok çok yakınsa öğle yemeğin için evine gidip yiyebilirsin.


5. Ruhsal ve bedensel anlamda kendini çok daha iyi hissedeceksin.

Hayat kaliteni değiştirmek için 24 Saatte İş uygulamasını indirip on binlerce ilan arasından sana en uygun olanı seçip başvurman yeterli.


Şikayet etmek yerine yapabileceğin çok şey var!


Evine yakın bir lokasyonda çalışmak için 24 Saatte İş ailesi sana destek olmak için burada!


145 views0 comments
bottom of page