top of page

İnsan Kaynakları Dijitalleşiyor!

Updated: Mar 21, 2023


Dünya Dijitalleşiyor. Ya Siz?


Son bir kaç yılda dünya tarihinde eşine az rastlanır hızda değişiklikler yaşanıyor ve bu değişikliklerin en önemli sebebi teknoloji. Kayıtsız kalınması imkansız olan bir hızda tüm dünyayı, sosyal yaşantımızı ve iş yapış biçimimizi sürekli olarak dönüştürüyor. Her alanda gerçekleşen bu değişiklikler elbette insan kaynakları konusunda da önemli adımların atılmasına ve değişimlerin olmasına neden oluyor.


İnsan kaynakları, elektronik tablolar ve klasörler ile özdeşleşen hizmet odaklı bir işlevden çok daha stratejik bir role büründü. Bir şirketin elinde tuttuğu en önemli değerin çalışanları olduğu felsefesini benimseyen yeni dünyada bu alana çok daha fazla önem verilmeye ve kaynak harcanmaya başladı.


Güncellenen bakış açısı ile yoğurulan yeni insan kaynakları dünyasındaki değişimin kalbinde teknoloji var. İnsan kaynakları yöneticileri artık tüm süreçlerinde teknolojiyi de yanlarına alarak ilerliyorlar. İşe alım süreçlerinden, sonrasındaki özlük ve performans değerlendirmesi süreçlerine kadar teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanmak hem vakit açısından verimlilik salıyor, hem de bir şirketin iyi yönetilmesi için olmazsa olmaz olan dataya dayalı, güvenilir analizleri hatasız ve az eforla yapmayı sağlıyor.


24 Saatte İş ekibi olarak dijitalleşen dünyada işe alım süreçlerinde teknolojiyi kullanarak diğer çözümlerden ayrışmak, doğru işlerle doğru insanları bir araya getirerek uygun adayı belirlemenizde ki ilk adımda size yardımcı olmak ve süreçlerinizi kolaylaştırmak için buradayız. Çünkü yeni bir dünyanın yeni ve farklı çözümlere ihtiyacı var.


5 views0 comments
bottom of page