top of page

İş Görüşmesine Gitmemek



İş ilanına başvurdun, görüşmeye çağrıldın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, birçok kişi arasından seçilip görüşmeye çağrıldın! Bil ki bu iş görüşmesi senin için gerçekten özel bir fırsat.


Hayallerindeki iş belki bu görüşmenin ucunda! Ama sen görüşmeye gitmiyorsun. Bundan sonra senin için biraz sancılı bir dönem olacak.




Ne olabilir ki dediğini duyar gibiyiz. Hadi gel beraber bakalım;


İş bulman zorlaşabilir. Özellikle herkesin iş aradığı şu dönemde elinin tersiyle ittiğin o işi bir başkası hemen kapabilir. O yüzden eğer senin için doğru yer olduğuna inanıyorsan bu fırsatı sakın kaçırma!


Karşı tarafa olumsuz bir etki yaratacağın kesin! Şirket senin için bir zaman ayırıyor, belki tüm gününü sana göre planlıyor. Sen görüşmeye gitmeyerek hem şirketin vaktini çalıyor hem de ilk izlenimde kötü bir enerji yayıyorsun, bizden söylemesi.


Her mülakat, her iş görüşmesi bir deneyim. Ne kadar çok iş görüşmesine katılırsan o kadar kendini geliştirecek, konuşma yeteneklerini bile arttıracaksın. Böylelikle belki bir sonraki iş görüşmen de artık nasıl duracağını, hangi ses tonuyla ne konuşacağını zaten biliyor olacaksın.





24 Saatte İş olarak binlerce iş görüşmesi ayarladık, binlerce adayın iş yüzlerce şirketin eleman bulmasına destek olduk. Bu sürecin ne kadar sancılı olduğunu senin kadar biliyoruz, inan.


İş görüşmeleri senin için harika fırsat! Bu fırsat kapısını araladık artık top sen de!


Bir desteğe ihtiyacın olursa biz her zaman buradayız! 24 Saatte İş ekibi

336 views0 comments
bottom of page