top of page

Turizm sektöründe çalışmak ister misin?



24 Saatte İş uygulaması olarak her dönem sektörün nabzını tutmaya devam ediyoruz. Pandemi döneminde en çok tercih edilen sektörler ve pozisyonlarla alakalı bir yazı paylaşmıştık. Henüz okumadıysanız blog sayfamıza göz atabilirsiniz 🙂


Bu yazımızda ise hareketlenmeye başlayan sezonluk işler hakkında paylaşım yapacağız.

İş ararken adayların en çok tercih ettiği sektörlerden biri turizm sektörü. Birçok iş koluna sahip olması çok tercih edilmesinin sebeplerinden. En kalifiye beyaz yakalı çalışandan ilk kez işe başlayacak adaylara kadar geniş bir yelpazeye sahip. Dolayısıyla çok fazla kişiye istihdam sağlıyor.


Pandemi döneminin en çok etkilediği sektörlerden de biri oldu tabi. Fakat hafta sonu yasaklarından dolayı insanların en çok tercih ettiği kaçış yolu oldu. Bu da sektörün yaz gelmeden ufak ufak hareketlenmesi sağladı.




Fakat baharın gelişiyle Ege ve Akdeniz taraflarındaki ilgi jem tatile giden müşteri için hem de iş arayan adaylar için artmaya başladı. Şimdiden aylar sonrası için otel rezervasyonları dolmaya başlamış bile, bizden söylemesi 🙂


Antalya’da iş ilanları artarken, Bodrum ve İzmir’deki iş ilanları da artmaya başladı. Bodrum, Antalya ve İzmir gibi bölgelerde çalışmak çoğu kişinin hayali aslında. Bu bölgelerde bulunan otellerdeki istihdam oldukça fazla. Antalya, Bodrum, İzmir gibi tatil yerlerinde çalışmak istiyorsanız iş ilanlarına başvurmanız ve kendinizi güzelce anlatması için profillerinizi doldurmalısınız.


Otellerde çalışmanın avantajlarından biri de; konaklama imkanı. 24 Saatte İş uygulamasındaki ilanların çoğu konaklama imkanı sağlıyor. Böylece Türkiye’nin neresinde olursanız olun Antalya’daki iş ilanlarına, Bodrum’daki iş ilanlarına ve İzmir’deki iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz!


18 views0 comments
bottom of page