top of page

24 Saatte İş Sözlüğü



24 Saatte İş kullanıcıları için 24 Saatte İş Sözlüğü hazırladık.🙂 Artık uygulama içindeki tüm terimlere hakim olabilir ve sistemi daha verimli kullanabilirsiniz.🙂







Lokasyon Bazlı :


Uygulama çalışan adaylarına yakındaki ilanları gösteriyor, böylece işveren de yakınındaki adayların başvurularını alıyor.










Eşleşme Skoru:


Gelişmiş yapay zekâ algoritmaları ile işverenin ilanı herkese değil, aranan özelliklerle uyumlu olan adaylarla eşleştiriliyor. Yapay zekayı ve işlediğimiz veriyi kullanarak yarattığımız algoritma ile şirketlere sunulan “eşleşme skoru” gelen başvuruları incelerken zaman kazanmayı sağlıyor. Bunun ötesinde her adayın profilindeki ‘aday puanı’ da o adayın ciddiyetini ve sorumluluk bilincini yansıtıyor.










Randevu Sistemi:


Şirketler uygulamaya entegre randevu sistemi ile adaylara istediği saat ve günde randevu verebiliyor. Adaylarla iletişime geçilen mesajlaşma kutusunda “randevu ver” butonunu kullanarak şirketler adayları 1 tıkla iş görüşmesine çağırabiliyor.










Kısa liste:


Bir aday ilanına başvuru yaptıktan sonra şirketin 24 saatlik sayacı geri sayıma başlıyor. Şirket ilanına uygun olan adayları kısa listeye eklemezse 24 saatin sonunda adayın başvurusu sistemden siliniyor.










Mobil Odaklı:


İşveren hareket halindeyken bile kolayca aradığı elemana ulaşabiliyor, adaylar da tek tıkla aradıkları ilana başvurabiliyor.



Aday Puanlama:


Şirketler adaylara puan verebiliyor. Eğer bir aday randevusunu onaylayıp randevusuna gitmezse şirket adayın puanı düşürebiliyor. Böylelikle adayların puanları sistemde düşüyor ve uygulama içi hareketleri kısıtlanıyor.









Bildirim / SMS:


Şirketlerin ilanına müdahale ediyoruz! Eğer bir şirket bildirim destekli paketlerimizden aldıysa ilanını boostluyoruz! Bildirim ve sms destekleri ile ilana uygun minimum 2000 kişilik konsantre bir aday grubuna ilanınızın reklamını yapıyor ve direkt başvuru yapmalarını sağlıyoruz.










24 Saat Sınırlaması:


İşverenin verdiği ilana gelen başvurular 24 saat içinde kısa listeye alınmazlarsa kayboluyor. Adaylara başvurunun başarısız olduğu bildirimi gidiyor. Kısa listeye alınan adaylar ile süresiz ulaşılabilecek bir aday havuzu oluşuyor.



Sıkı Moderasyon:


Sisteme kaydolan tüm şirketler hem otomatik güvenlik algoritmalarından hem de moderasyon ekibinin kontrolünden geçer.








En Hızlı Platform:


İlk iş ilanını oluşturmak 5 dakika!


İlk başvuru 28 dakika!


Ortalama işe alım süresi 38 saat!



Hızlı İletişim:


Firmalar ilanlarını onay süresi olmadan kolayca yayınlayabiliyor, sirkülasyonun çok olduğu sektörlerdeki adaylara hızla ulaşıp anında iletişime geçebiliyor.


Genç:


Sistemin %92’si 35 yaş altından oluşuyor! Yeni jenerasyona ulaşmak için tek tık yeterli!











Mavi ve Gri Yaka Odaklı:


Türkiye’de iş gücünün %75’ini mavi veya gri yaka çalışanlar oluşturuyor. 24 Saatte İş de yeme-içme, perakende, imalat, turizm, lojistik gibi sektörleri hedef alıyor.









Web Arayüzü:


Kurumsal şirketler özel paket ve aboneliklerle sistemi web üzerinden kullanabiliyor. Birçok farklı özellik ve kurumsal destekle devamlı aday ihtiyacı olan işverenler ihtiyaçlarını kolayca karşılayıp yönetebiliyor .

7 views0 comments
bottom of page