top of page

24 saatte iş nasıl bir uygulama ve diğer iş uygulamalarından farkı nedir?



24 Saatte İş’i kısaca özetlemek gerekirse; 24 Saatte İş kullanıcıların çok kolay erişim sağlayabileceği ve aradığı işi veya personeli kısa bir zaman diliminde bulabileceği bir uygulama.

Uygulamayı diğer iş uygulamalarından ayıran en büyük özelliği ise “zaman“. Uygulama sayesinde 24 saat içerisinde olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alabiliyorsunuz! Düşünsenize günümüzün en büyük sorunu da bu değil mi zaten? Belirsiz bekleyişler, başka bir işe başvursam acaba diğer başvurduğum işten geri dönüş gelir mi, gibi cevapsız sorular.

Bonded 24 Saatte İş tam olarak bu bölümde devreye girerek cevapsız kalan kafamızı kurcalayan soruların 24 saat içinde cevap bulmasını sağlıyor eğer olumsuz olmuşsa bile bunun bilgisine erişebiliyorsunuz. Bu özellik Bonded 24 Saatte İş’in en önemli yönü. Bir diğer farkımız ise “güvenlik”. Herkesin de bildiği gibi geçmişten günümüze kadar devam eden bir problem bu. Bonded 24 Saatte İş ekibi çeşitli denetlemelerle bu ayrımı yapabiliyor. Bu şekilde insanlara daha güvenli bir iş bulma sürecinde olmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca farklılık olarak yeni gelen “Mideo” özelliğini de unutmamak lazım bu özellik sayesinde adaylar kendilerini tanıtabiliyor, yeteneklerini gösterebiliyor ve bu özellik sayesinde şirketlerden çok daha hızlı geri dönüşler alabiliyor.


Uygulamanın kuruluşundan bu yana ki en büyük amacı mavi yaka çalışanlarının ve işverenlerin artık iş yerinin önünden geçerken ki asılı olan “eleman aranıyor” yazısını görüp başvuru yapma ya da cama iş ilanı asma geleneğini değiştirmek. Aslında yapmaya çalıştığımız iş bulma ve iş arama sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak. Artık sokaklarda dolaşarak veya bir tanıdık vasıtasıyla işe girmek yerine Bonded 24 Saatte İş uygulamayla tek tıkla aradığın işe ulaşmak. İşverenlerin de cama ilan asmasını ve birinin önünden geçerken başvurmasını beklemesi gibi uzun bir süreci daha kısa ve kolay bir şekilde halletmek. Aslında her şeyi daha da kolaylaştırıyoruz.



Peki ben bana uygun olan ilana nasıl ulaşacağım? Ya da bu ilanlar neye göre karşıma çıkıyor?


Şimdi bu çokça merak edilen sorulara cevap verelim. İlk olarak biz lokasyon bazlı bir uygulamayız. Yani profil açtığında girdiğin konumun 15 km çevresindeki ilanlar karşına çıkıyor ve bu sayede evine yakın ilanları görebiliyorsun. Kullandığımız yapay zeka eşleşmesi ile adayların ve işverenlerin kriterlerine bakarak bir eşleştirme yapıyor ve seni bu ilandan haberdar ediyoruz.

Aslında aday ve işveren için bir filtreleme yapıyoruz ve bu şekilde sana en uygun iş ilanını bulup erişmene olanak sağlıyoruz. Başvuru yaptığında 24 saat içerisinde olumlu veya olumsuz bir şekilde geri dönüş alabiliyorsun böylece sana en uygun ve en hızlı şekilde iş bulma sürecini atlatmanı sağlıyoruz.

22 views0 comments
bottom of page